ЗА НАС

Нашата философия

„Да говориш собствения си език означава да искаш превод.“

Жак Дерида

Повече информация

Предлаганите преводачески услуги от нас са: писмен превод, 26 езика, заклети преводачи, заверка, легализация на документи в  министерства, посолства. Също така съдействаме за  поставянето на Апостил /Apostille/ в Министерство на правосъдието за свидетелство за съдимост, пълномощни, декларации, както и в Консулски отдел на Министерство на външните работи за всички други документи в заявения от Вас срок.

За документите, издадени в чужбина, SYNTAXIVE извършва лицензиран превод и след това отново заверка и легализация на документите в съответните институции.

Преводачите  ни са вписание към Министерство на външните работи като заклети преводачи и са доказани професионалистив своя език. Преводаческа агенция  SYNTAXIVE също така е специализирана в юридическите преводи, тъй като работим с линцензирани юристи. 

Може да се свържете с нас по телефон както и по e-mail. Цените са съобразени със защитните тарифи за заплащане на преводачески труд, регламентирани от Съюзa на преводачите в България, както и вида на документа, характеристиките му и вида нa поръчката.                    

Нашият екип прави всичко възможно да удовлетвори нужните на всеки клиент, вземайки предвид неговите нужди.

Писмен превод

Единичната цена за писмен превод се определя на база стандартна страница, т.е. 1600 символа без интервалите. Крайната цена зависи от обема, срока, наличието на термини, както и предназначението. 

Устен превод

Предлагаме професионалисти за симултантен или консекутивен превод по време на междунордни събития, бизнес срещи и ниофициални събирания.

Заверка и легализация

На заверка и легализация подлежат документи, издадени в България, които трябва да послужат в чужбина.

Нашият подход

Обръщаме специално внимание на всяка дума, термин и детайл в един докумнт, защото знаем, че в него е заключен качественият превод, от който се нуждаете.