ЗА НАС

Нашата философия

„Да говориш собствения си език означава да искаш превод.“

Жак Дерида

            Повече информация

 

Преводаческа агенция "Синтаксив" ежедневно работи усилено с цел да улеснява максимално клиентите си, стараейки се да поддържа най-добрите цени на пазара.       

                                                                                         

Предлаганите преводачески услуги от нас са от и на четирите основни езикови групи. Освен писмен, ние предлагаме и устен превод за бизнес срещи, семинари, преговори и други неофицинални събития. С опита и годините успяхме да създадем база данни от заклети преводачи с изключителен опит и познания, което гарантира качеството на предлаганите от нас услуги.                                                                    

 

Освен преводачески услуги, агенция "Синтаксив" съдейства на клиентите си в процеса на заверка и  легализация на различните документи. С наша помощ поставянето на Апостил /Apostille/ от  Министерство на правосъдието, Министерство на външните работи, Областните администрации и НАЦИД, както и заверката на подписа на преводача в отдел "Консулски отношения" на Министерството на външните работи е бърз и безпроблемен процес.                                             

 

Преводаческа агенция "Синтаксив" също така е специализирана в юридическите преводи, тъй като работим с линцензирани юристи, които междувременно са и заклети преводачи.    

                                                          

Може да се свържете с нас по телефон както и по e-mail. Предоставяме на клиентите възможност да направят и онлайн заявка за превод на документ чрез интерактивния ни сайт в графа "Контакти" с цел улесняване на комуникацията. Цените са съобразени със защитните тарифи за заплащане на преводачески труд, регламентирани от Съюзa на преводачите в България, както и вида на документите, характеристиките му и вида нa поръчката.                                                                

   

Нашият екип прави всичко възможно да удовлетвори нуждите на всеки клиент, вземайки предвид неговите изисквания, притеснения и съображения.                        

  Първа група езици

английски, немски, испански, руски, френски, италиански  

Втора група езици

 гръцки, турски, румънски,  сръбски, унгарски, полски

Трета група езици

унгарски, португалски, хърватски, словенски, словашки, чешки

Четвърта група езици 

нидерландски, норвежки, датски, шведски, китайски, японски, арабски, иврит 

        Защо да изберете преводаческа агенция "Синтаксив"?

Ние подхождаме с професионализъм и внимание към всеки клиент. Обръщаме специално внимание на всяка дума, термин и детайл в един документ, защото знаем, че в тях се крие качественият превод, от който се нуждаете за лични или работни нужди. Професионалните преводачи ще изработят издържан български аналог на текста Ви, уеднаквявайки терминологията с българската. Фирмена политика на преводаческа агенция "Синтаксив" е да превръщаме новите клиенти в лоялни, което е възможно единствено чрез предлагането на висококачествена услуга.                                                                                              
                                                                     
За корпоративните ни постоянни клиенти предлагаме гъвкаво ценообразуване и индивидуални пакетни цени, като освен това наш представител може да вземе от място документите и след това да ги достави заедно с готовите преводи с цел улеснение на работния процес на клиента ни.                                                      
 

Писмен превод

Единичната цена за писмен превод се определя на база стандартна страница, т.е. 1800 символа без интервалите. Крайната цена зависи от обема, срока, наличието на термини, както и предназначението. 

Устен превод

Предлагаме професионалисти за симултантен или консекутивен превод по време на междунордни събития, бизнес срещи и неофициални събирания.

Заверка и легализация

На заверка и легализация подлежат документи, издадени в България, които трябва да послужат в чужбина.